URGENT

El bus de les professions aparcarà d’aquí a 10 dies a PLF

Compartiu aquesta història

Els propers dies 27 i 28 de maig arribarà a PLF el bus de les professions, un bus que ofereix als alumnes de 3r i 4t d´ ESO la possibilitat de conèixer les característiques de la formació professional i els corresponents cicles formatius que es poden estudiar a Catalunya.

Aquests bus ofereix visites guiades als alumnes explicant les diferents famílies professionals de la nova formació professional (la FP).
La visita, d’uns 75 minuts, consta de dues parts. Una primera correspon a la presentació, amb suport audiovisual, de les característiques de la formació professional i els corresponents cicles formatius dins del sistema educatiu.
A continuació s’ofereix una visita guiada on s’expliquen les característiques de les diferents famílies professionals.

També s’ofereix assessorament individualitzat per a tothom que ho vulgui el dia 27 de 2/4 de 6 a les 7 de la tarda per tal d’informar sobre els diferents estudis postobligatoris: cicles formatius, batxillerats, i accés a la universitat; sobre programes de garantia social, estudis universitaris , beques, o altres aspectes educatius.
L’estada del bus de les professions també servirà per fer xerrades informatives adreçades a pares i mares dels alumnes que estiguin a l’edat d’encaminar els seus estudis.
Podeu trobar més informació sobre l’estada del bus de les professions a la plana web de l’ajuntament de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics