URGENT

Clients i treballadors del Bingo de Blanes atrapen a un atracador que havia robat 1300 €

Compartiu aquesta història

Les 8 pistes de petanca del barri de St. Lluís ja són operatives. 

 

La passada setmana van acabar els treballs de construcció de les noves pistes de petanca del barri de St. Lluís. Després d’una polèmica sobre les antigues pistes de la Figuerassa, el consistori ha construït 8 pistes de petanca al parc rera del Forroll.

Aquestes pistes, 4 de grava i 4 de sorra, envoltades per un petit mur i delimitades per obra civil, es va estrenar aquests cap de setmana.

D’aquesta manera es mantenen i s’amplien les pistes que els veïns del barri tenien a la Figuerassa, just ara que la zona esportiva ha de viure una reconversió, tal i com ja va anunciar aquesta emissora fa unes setmanes. A la Figuerassa, es pretén crear una nova pista descoberta poliesportiva i dividir l’actual camp de futbol en dos de més petits amb gespa artificial.

Les pistes de petanca ja són obertes al públic, i avui s’han començat les obres d’un petit local social pel club de petanca del Barri. Ho confirma a aquesta emissora el regidor d’obres del consistori palafollenc, Antoni Marín.

Les obres d’aquest local les fan la brigada municipal i es preveu que en un parell de mesos, a l’estiu, ja s’hagin finalitzat i que el recinte de les pistes de petanca i el local social estiguin a ple rendiment.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics