URGENT

Clients i treballadors del Bingo de Blanes atrapen a un atracador que havia robat 1300 €

Compartiu aquesta història

Ahir a la matinada un atracador, de 42 anys i veí de Blanes , va entrar al Bingo de la població amb una navalla a la mà i es va endur 1.300 euros.
En sortir per la porta, un grup format per treballadors i clients el van perseguir fins que es va veure acorralat uns metres més enllà a la carretera entre Blanes i Lloret, on els Mossos d’Esquadra el van aconseguir detenir.A la sala de jocs hi havia aquella hora unes 20 persones.
Els testimonis han explicat al Diari de Girona que l’home va entrar amb el rostre mig amagat, amb unes ulleres de sol i duia posada la caputxa d’un jersei per tal de no descobrir la seva identitat. Ràpidament es va dirigir cap a l’encarregada de la caixa i la va amenaçar amb una arma blanca. Segons fonts policials, d’aquesta manera el lladre hauria conseguit 1.300 euros en bitllets. Amb el botí a les seves mans va fugir corrents. El que no esperava és que darrere seu també sortissin corrents dos empleats i unes quantes persones més amb la intenció d’atrapar-lo.
Mentre aquest grup el persguia, la responsable de l’establiment avisava els Mossos d’Esquadra que d’immediat es van posar en marxa cap a l’establiment. En passar per la rotonda de la carretera GI-682, la patrulla va veure el presumpte lladre, encara amb l’arma a les mans, amb actitud amenaçadora i amb un grup de gent al seu voltant que intentava apropar-se-li.

Els agents, primer, li van demanar que deixés l’arma, però l’home no va fer cas de les indicacions de la policia. Aleshores, un dels agents, amb molta habilitat, va conseguir distreure l’home.
Aquests segons d’incertesa van permetre que el seu company li fes caure el ganivet a terra en un acte molt ràpid. Després, els agents amb el suport d’una segona patrulla van reduir i detenir l’home mentre tranquil·litzaven les persones que l’envoltaven.

El jutge va ordenar presó per al detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics