URGENT

Bermán carrega fort des del seu bloc contra el convergent Xavier Dalmau.

Compartiu aquesta història

El regidor popular assegura en el seu bloc que Dalmau li dóna llàstima per les declaracions que va fer ahir en aquesta emissora. A més Bermán li retreu no assistir als actes culturals que es celebren a PLF, entre d’altres acusacions i retrets.

Aquests és un nou capítol de la guerra de declaracions que han començat els dos polítics palafollencs arrel de la denuncia que feia dimecres el regidor popular a RP. Aquell dia, Óscar Bermán assegurava que Dalmau notificava erròniament de les comissions de cultura, que són una trobada entre polítics i entitats per treballar les polítiques culturals del municipi.
Dalmau responia ahir que Bermán no sabia que s’havia canviat el sistema de comunicació, perque no assisteix a aquestes comissions i que per tan no sabia que s’havia canviat el sistema de notificació.

La reacció de Bermán no s’ha fet esperar però amb un escrit al seu bloc personal, en el que assegura que ell ha contribuït en la cultura de PLF amb la creació o la impulsió de diferents entitats, com ara l’Associació de veïns de St. Lluís o el club de petanca del barri, entre d’altres. Bermán li retreu a Dalmau que no assisteixi als actes que s’organitzen des de la seva regidoria, i assegura que durant els 4 anys que Dalmau va ser a l’oposició no va fer cap proposta cultural i segons el popular, Dalmau només està en política per motius personals que l’enfronten amb l’actual alcalde del municipi.

El regidor del PP aprofita per assegurar que no va als consells de cultura per que les propostes que es presenten són rocanvolesques, i ho exemplifica amb l’anunci fet per Dalmau de la possible creació d’un auditori al Castell de PLF.

Al final del seu escrit, Bermán carrega de nou contra el pacte de govern local entre socialistes i convergents en aquesta legislatura.

Podeu consultar el blog d’Óscar Bermán AQUÍ

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics