URGENT

La majoria de palafollencs aproven la gestió de govern en aquests primer any de legislatura.

Compartiu aquesta història

Segons el primer estudi de satisfacció del municipi respecte a la gestió de l’equip de govern encarregada per RP a l’empresa Infortècnica de BCN, els palafollencs creuen que la gestió feta en aquest primer any pel govern local ha estat bona.
A la pregunta sobre com valora l’actuació de l’actual pacte de govern local municipal, el 38.1% ha respost que bona.

En canvi un 14.3 % assegura que ha estat dolenta, així com un percentatge similar que creu que ha estat regular. El 33.3% restant no sap o no contesta.

Amb tot, els palafollencs que han contestat l’enquesta valoren com a positiva l’actuació del govern local.

Destaca de l’enquesta, realitzada a més de 400 persones a través del telèfon, aquests 33.3% d’enquestats que no saben o no contesten.
Segons l’enquesta el servei municipal més ben valorat pels veïns del nostre municipi és el d’ensenyament, que aconsegueix una nota mitjana del 6’4.

Segueixen en les notes més altes la Cultura i festes, amb un 6’2, la mateixa puntuació que es dóna a Parcs i Jardins.

Aquests tres aspectes són els únics que passen del 6 en la valoració global dels palafollencs. Tot i això hi ha altres serveis que aproven l’examen; amb un 5’9 trobem la promoció industrial, seguit per l’assistència social, amb un 5 i mig, i amb un aprovat més justet trobem serveis com Urbanisme i obres, Neteja del municipi i seguretat, que aconsegueix un 5 pelat.

Segons les puntuacions, dels 10 conceptes analitzats sols suspenen 2.

Per una banda el trànsit al nostre municipi que no arriba a l’aprovat amb un 4.7 de mitjana. Tampoc aprova la promoció turística de PLF, un concepte que els palafollencs han puntuat amb un 4’8. Els enquestats podien valorar tots aquests serveis o polítiques des de 0, el valor més baix, i fins el 10, com a valor màxim.

Aquesta és la primera vegada que s’encarrega a PLF una enquesta d’opinió sobre la gestió municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics