URGENT

Campoy assegura que, pel que fa a Malgrat, el director de l’ACA no està capacitat pel seu càrrec

Compartiu aquesta història

Fa mesos que l’alcaldessa de Malgrat Conxita Campoy està esperant un moviment per part de l’ACA en referència a la canalització de la riera de PLF al seu pas per Malgrat.

L’estiu passat unes protestes veïnals i una moció aprovada per tots els grups menys el PSC van aturar les obres de canalització de la riera. Després de mesos de forta tensió al municipi, el mes de gener el consistori malgratenc va aprovar amb els vots del PSC i del PP (que s’acabava d’incorporar al govern), la continuïtat de les obres. Des de llavors, però el consistori malgratenc no ha tingut cap informació referent a aquestes obres de canalització.

Campoy, ja va assegurar fa unes setmanes que encara estava esperant algun pas per part de l’ACA per tal d’autoritzar la continuació de les obres, un pas que l’ACA encara no ha donat.

Davant d’això, Campoy assegura a RP que el director de l’ACA, Manuel Hernández, pel que fa a Malgrat, no està capacitat per el seu càrrec, ja que subratlla la rapidesa d’actuació de l’organisme per aturar les obres al setembre, i la deixadesa en tornar-les a posar en marxa.

L’alcaldessa també assegura que ha intentat posar-se en contacte amb Hernández en diferents ocasions a través del telèfon, però que sempre estava reunit i mai no ha tornat la trucada.

L’alcaldessa de Malgrat ja va apuntar en el seu dia a l’ACA com a principal culpable de la tensió viscuda a Malgrat arran de la canalització del tram de Can Feliciano de la riera de PLF al seu pas per Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics