URGENT

L’ajuntament de PLF organitza una sessió per als joves que volen treballar a l’estranger.

Compartiu aquesta història

El proper 27 de maig, la Diputació de BCN amb la coordinació de les àrees de joventut i promoció econòmica de l’Ajuntament de PLF han preparat una xerrada informativa adreçada als joves entre 16 i 29 anys que estiguin interessats en treballar a l’estranger.

La sessió informativa, que es farà al Forroll del barri de St Lluís, pretén donar a conèixer els recursos públics i privats que s’ofereixen per afavorir les estades de pràctiques professionals o contractacions a l’estranger. També es donaran les pautes per trobar amb èxit una oferta per anar a treballar fora d’Espanya i els requisits que es demanen a cada país.

Les persones interessades en prendre part en aquesta xerrada han d’inscriure’s amb antelació al PIJ, abans del proper dia 23, ja que les places són limitades.
La xerrada es farà el dia 27 al Forroll de 2/4 de 6 i fins a 2/4 de 8 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics