URGENT

L’oposició a Malgrat critica la manca de transparència del govern en el projecte de rehabilitació del barri del Castell.

Compartiu aquesta història

Els tres grups de l’oposició a Malgrat, Esquerra, CiU i ICV, han denunciat que no els deixen participar en la comissió de seguiment que ha de vetllar pel bon compliment de la rehabilitació del barri del Castell, una actuació per la que Malgrat rebrà una quantiosa subvenció per part de la Generalitat.
Els partits de l’oposició creuen que l’actitud de l’equip de govern, PSC i PP, crea malestar i desconfiança entre els vilatans del municipi. La portaveu d’Esquerra al municipi, Teresa Verdaguer, explica a RP la situació i les seves reivindicacions.Les tres formacions volen participar en aquesta comissió de seguiment i en el Comité d’Avaluació i seguiment del projecte de rehabilitació del barri, ja que valoren aquestes comissions com a bàsiques per donar la coherència a les actuacions del projecte.
Segons un comunicat de premsa, les tres forces a l’oposició a Malgrat la situació actual ha estat denunciada al Departament de Política Territorial i Obres públiques , l’administració que ha concedit la subvenció de la meitat del valor de la intervenció.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics