URGENT

Aquesta setmana les policies locals de l’Alt Maresme s’ajunten per millorar la seguretat del trànsit.

Compartiu aquesta història

Les deu policies locals dels municipis de l’Alt Maresme s’uneixen per primer cop en una campanya conjunta per millorar la seguretat viària a la zona i reduir l’accidentalitat.
Els responsables d’aquests cossos han impulsat la posada en marxa, a partir d’avui, d’una primera acció conjunta per millorar la seguretat viària als seus municipis. Serà el primer cop que agents de les deu poblacions establiran un seguit d’accions preventives orientades a reduir la sinistralitat en el trànsit. Així, cada policia local realitzarà controls d’alcoholèmia, de velocitat, de documentació, d’ITV, dels elements de seguretat obligatoris i d’ús dels sistemes de retenció infantil. Un cop enllestida la campanya, es faran públics els resultats obtinguts.

Rera d’aquesta acció conjunta s’amaga l’objectiu de mostrar als ciutadans l’eficàcia dels cossos locals de seguretat que a vegades, segons denuncien, no se’ls reconeix la feina que fan.
També existeix certa desconfiança davant dels Mossos d’Esquadra, que, segons diuen, no els valoren gaire.
De fet les col·laboracions esporàdiques entre les policies locals d’Arenys de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Tordera, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Palafolls, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar i Canet de Mar són freqüents des de fa temps. Respectant en tot moment l’àmbit jurídic d’actuació, els agents intercanvien informacions i unifiquen actuacions puntuals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics