URGENT

Esquerra del Maresme demana més inversió al transport públic, la gratuïtat de la C32 i convertir la N2 en via cívica.

Compartiu aquesta història

Les seccions locals d’Esquerra al Maresme han engegat una campanya que pretén posar a debat el model de mobilitat existent a la comarca.

Per a Esquerra les prioritats són ben clares i consisteixen en 3 premisses principals; la primera invertir en transport públic i en la millora de la xarxa ferroviària del Maresme; segon, la gratuïtat dels peatges de l’autopista C32 pels veïns de la comarca; i tercer, convertir l’actual N-II en una via cívica. Segons Esquerra un cop fetes aquestes actuacions es pot valorar realment la necessitat de noves infrastructures.

La campanya arriba després de l’anunci del traspàs de la carretera N2 al govern català per tal que substitueixi l’actual nacional creant una nova carretera al costat de la C32. Per a la secció local d’Esquerra de PLF, que també va ser present a l’acte de presentació de la campanya, si es fes gratuïta l’autopista del Maresme s’evitaria la construcció de las calçades laterals, en un territori tan massificat com el Maresme, on causarien un dany irreparable a la comarca. Segons el partit republicà el model que es defineixi ara serà el que marcarà el futur de la comarca i la qualitat de vida de la ciutadania.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics