Per Esquerra, l’enquesta d’opinió de RP evidencia els punts negatius del govern local.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En un comunicat de premsa la secció local d’Esquerra de Palafolls considera que l’estudi de satisfacció del municipi respecte a la gestió de l’equip de govern, encarregat per Ràdio Palafolls i fet públic la passada setmana, evidencia els eixos més negatius de la política del govern local.
Segons esquerra, l’enquesta dóna la raó a les crítiques fetes al govern el els últims plenaris, on els republicans han centrat les seves crítiques, en la que per a Esquerra és una mala gestió a la regidoria de Governació. El líder dels republicans a PLF, Jordi Pedemonte assegura a RP, que aquesta regidoria és la més deficitària del consistori i també posa l’accent en la mala nota que segons ells ha aconseguit la cartera de Promoció Turística, una cartera que Pedemonte creu inexistent.

Pel que fa al servei més valorat en l’estudi d’opinió de RP, Ensenyament, Esquerra recorda que la major part de les competències en aquest aspecte són de la Generalitat i per tant la capacitat de gestió és força limitada. Al mateix temps Esquerra atribueix a la bona tasca del tècnic de cultura Toni Selvaggi el fet que les polítiques de cultura locals hagin obtingut una elevada valoració. Els republicans asseguren que és el tècnic qui realment assumeix el funcionament d’aquesta regidoria.

La secció local d’Esquerra entén a més que tant sols quatre de cada deu enquestats aproven l’actuació del pacte PSC-CIU, un índex molt baix ,si es compara amb el 33.3 %, és a dir 3 de cada 10 enquestats, que segons Pedemonte no s’atreveixen ni tant sols a fer una valoració.

Esquerra també ha defensat que amb la mostra feta per l’empresa Infortècnica a 400 persones via telèfon és suficient per donar credibilitat a l’enquesta i als seus resultats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics