URGENT

D’aquí a una setmana comencen les preinscripcions del Casal d’estiu municipal.

Compartiu aquesta història

Avui hem conegut com serà el casal d’estiu organitzat per l’Ajuntament de PLF.
El casal d’enguany començarà el proper dia 30 de juny i s’allargarà fins el 29 d’agost, en dos torns, el primer mes fins el dia 29 de juliol i el segon mes del 30 de juliol i fins el 29 d’agost, en horari tan de matí, de 9 a 1 del migdia, com de tarda de 4 a 7.

Al Casal hi poden prendre part tots els nens i nenes d’entre 3 i 12 anys i els preus van des del més barat, 1 dels mesos al torn de tarda, que costa 75€, fins els dos mesos a temps complert que costa 260 € per infant, que és el cost màxim per participant.

Les preinscripcions cal formalitzar-les durant la propera setmana. En concret el dimecres vinent de 4 de la tarda a 6, dijous de 6 a 8 i divendres al matí de 9 a 12. Cada dia té un horari diferent per tal de poder satisfer qualsevol necessitat.

 

Per fer les preinscripcions i realitzar consultes podeu adreçar-vos al MiD i preguntar per la Noemí en l’horari senyalat. A la plana web de RP, hi trobareu tota la informació referent als preus i horaris del casal d’estiu municipal de PLF per aquests estiu 2008.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics