URGENT

Les competicions de futbol que no han acabat juguen l’últim partit aquesta jornada.

Compartiu aquesta història

Un cop finalitzat el campionat de bàsquet amb presència palafollenca, el futbol Sala i la categoria Amateur de futbol, encara falta tancar les lligues d’algunes categories inferiors.

El PLF cadet juga l’últim dels seus partits d’aquests campionat a casa contra La Llàntia de Mataró. És la primera vegada que es retroben els dos clubs després de les desafortunades actuacions d’alguns afeccionats mataronins que van rebentar la lluna de l’autocar del juvenil A de PLF en la seva última visita. Els palafollencs reben al La Llàntia en 9 posició a la taula i 30 punts, 2 més que el seu rival del cap de setmana que és 10è. El PLF està obligat a guanyar o empatar per mantenir la 9a plaça.

També està obligat a guanyar el PLF A de la categoria infantil que juga aquesta setmana al camp del Montgat. Els palafollencs són 7s amb 37 punts i els del baix Maresme són ara 10s amb 35 punts. De fet la diferencia de punts entre el 6e classificat i el 10è és de sols 4 punts, pel que una victòria palafollenca podria ajudar a escalar posicions, mentre que una derrota, combinada amb altres resultats podria suposar una devallada a la taula.

El B juga a casa el seu últim partit contra el Susannenc. Els de PLF són 11 amb 30 punts, 5 més que els de Sta Susanna, que és el 13è classificat.

En categoria juvenil, l’A descansa aquesta jornada, a la 4a posició de la taula amb 44 punts, i haurà d’esperar els resultats dels seus competidors, per que una cadena de resultats adversos podria fer decaure l’equip palafollenc fins a la 7a plaça del campionat en aquesta última jornada.

El B, tancarà una mala temporada jugant a casa contra el La Salle Premià. Els palafollencs sols tenen 3 punts i són els cuers destacats de la taula, mentre que els de Premià són 11e amb 33 punts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics