URGENT

Continuen les converses entre l’Ajuntament i la Generalitat per mantenir els preus dels pisos de protecció oficial.

Compartiu aquesta història

Avui continuen les converses iniciades la passada setmana entre l’Ajuntament de PLF i el Departament de Medi Ambient i Habitatge per tal de mantenir els preus dels pisos de protecció oficial segons les previsions.

Divendres us explicàvem que PLF ha estat un dels municipis que el govern català ha canviat aquests 2008 de consideració d’area geogràfica. Aquestes àrees, determinen quin ha de ser el preu del m2 dels pisos de protecció oficial.
El canvi de la categoria C, en la que estava PLF fins aquests any, a la categoria B, en la que estem a partir d’ara, suposa que els càlculs que feia l’Ajuntament dels preus dels pisos de protecció oficial que ara s’estan fent al costat de la biblioteca pujen considerablement.
Si les previsions de preu dels pisos que feia el consistori es movia entre els 90 mil i els 130 mil €, ara el nopu preu estipulat amb el canvi de categoria fa que els preus oscil.lin entre els 169 mil i els 230 mil €.
És per això que el consistori ha començat un seguit de converses per poder mantenir, en aquesta promoció, els preus marcats en la categoria anterior, atenent que la contractació de l’obra es va fer a partir dels criteris marcats en la categoria C i no en l’actual B.

Segons informació facilitada pel propi departament d’habitatge, el preu del m2 en la categoria B, és de 2183 €, mentre que en la categoria C, en la que estavem fins ara és de 1773 € el m2, 410€ més barat per m2.

El Departament va assegurar divendres a RP que el canvi de categoria es revisa anualment amb totes les poblacions catalanes per tal de poder adequar el preu de la vivenda protegida a la situació actual del mercat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics