La pluja obliga a suspendre les catifes de flors de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot estava preparat per iniciar-se la confecció de la catifa de flors al centre del municipi quan la pluja va fer actes de presència i va obligar a suspendre l’acte.

De bon matí el grup de palafollencs que anualment treballa en la confecció ja estava preparat per adornat el dibuix que Oscar Jiménez havia traçat al terra a la confluència dels carrers Major, i Av. Costa Brava. Es tractava d’un dibuix al·legòric del centenari de Mercè Rodoreda. El temps amenaçava pluja però la intenció dels organitzadors era intentar fer la catifa de flors. Sols van poder completar una de les figueres que hi havia dibuixades; el colom.

La pluja, que no va cessar en tot el matí d’ahir, va obligar a suspendre la confecció de la catifa, cosa que han lamentat els organitzadors que destaquen la bona participació de ciutadans el passat dissabte, el dia en el que es preparaven les materials per diumenge. Beni Bauli, membre de l’organització ha volgut agrair als col·laboradors i emplaçar-los a l’edició del proper any.

Com diu Bauli, totes les flors es van llençar i haurem d’esperar un any més a veure una nova catifa de corpus.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics