URGENT

La regidora del PP de Malgrat denuncia el bloc de la portaveu de CiU al municipi

Compartiu aquesta història

La regidora del PP de Malgrat, Anna Vega, ha interposat una denuncia a títol personal contra el bloc de la portaveu de CiU a Malgrat Neus Serra.
Segons ha confirmat Vega avui a RP, ha denunciat al bloc de la regidora nacionalista per haver permès i haver exhibit comentaris fets en el bloc personal de la regidora, comentaris que Vega ha trobat insultants.

Vega assegura que es tracta d’una demanda concreta contra aquests continguts del bloc i no contra de la regidora de la federació nacionalista ni contra el partit que representa.
Escoltem a Anna Vega

La regidora explica avui al diari el Punt que la demanda es va interposar el mes de setembre passat, i que no volia que aquesta informació transcendís a l’opinió pública, pel que assegura que ella no ha fet pública la situació judicial en la que es troba immensa contra el bloc de Neus Serra.

Vega assegura al diari que es tracta d’un assumpte privat, que no té res a veure amb la política i que preferiria haver-ho resolt als jutjats. Aquests divendres, segons Vega es farà el careix a Malgrat i es posarà data a la vista judicial a Arenys de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics