URGENT

30 alumnes han demanat estudiar batxillerat a l’IES de PLF.

Compartiu aquesta història

Un cop acabat el termini de preinscripció per a Batxillerat al nostre municipi s’han preinscrit 30 alumnes. El proper curs serà el primer que el centre educatiu oferirà estudis de batxillerat al municipi. Tot i que el centre palafollenc tenia assignades fins a 35 places, finalment s’han complert les previsions que estimaven una trentena d’alumnes a partir dels alumnes que acaben aquests juny el 4t d’ESO.
El centre palafollenc ofereix pel proper curs les modalitats de
d’humanitats i ciències socials i l’altre de Ciència i Tecnologia, mentre que la modalitat artística no es fa a PLF de moment.

Totes els alumnes preinscrits tenen garantida la plaça al centre de secundària de PLF, on de moment tampoc està programat cap cicle formatiu de grau mitja, l’altra de les sortides lectives previstes després de la ESO.

El centre està a l’espera que s’iniciïn les obres del nou institut, ja que les instal·lacions actuals són provisionals. El nou centre es preveu construir prop de la Font del Ferro, en uns terrenys que ha cedit l’Ajuntament de PLF. Tal i com ja va informar RP, la intenció del consistori és ubicar una 3a escola de primària als terrenys que ocupa actualment l’IES de PLF un cop aquests marxi a la seva ubicació definitiva.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics