URGENT

Esquerra de PLF denuncia el mal estat del Molí Vell.

Compartiu aquesta història

El Molí de la Pedrera de PLF, conegut en els últims anys com a restaurant Molí Vell, situat a la carretera que uneix Malgrat i Blanes, fa anys que és a la venda, però la seva situació d’abandonament preocupa al grup municipal d’ERC.

Els republicans han denunciat a través de la seva plana web el mal estat en el que es troba aquests antic molí palafollenc des que el restaurant es va tancar. Esquerra a més alerta del perill que suposa aquesta instal·lació

Segons la formació l’edifici ha entrat en un estat d’abandonament des que els antics llogaters van finalitzar el contracte i actualment és visible la situació deplorable en que es troba i el perill públic que suposa que hi hagi parts de la façana que s’estiguin derruint i desprenent. Alerten que l’entrada a l’edifici ha estat rebentada i últimament hi ha hagut nombrosos despreniments de varis merlets.

Davant d’això el grup municipal d’ Esquerra insta a la regidoria d’urbanisme que faci actuacions per evitar que hi pugui haver algun accident derivat de l’estat d’abandonament en que es troba aquest edifici, que està catalogat de patrimoni històric municipal.

El Molí Vell ha patit en els últims mesos alguns incendis, tan al voltant de les instal·lacions com dins mateix de l’edifici, incendis que no han afectat la seva estructura general, a excepció d’un, ara fa uns anys que va cremar la carpa instal·lada al patí de l’antic restaurant .

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics