URGENT

La policia local organitza un taller de defensa per a dones a PLF.

Compartiu aquesta història

La setmana vinent la policia local de Palafolls, inicia una campanya per a contribuir en l’eradicació de la violència de gènere, posant en marxa un Taller de defensa per a dones que vulguin aprendre a defensar-se en cas de necessitat. El cap de la policia local de PLF, Marc Peña, explica el perquè d’aquesta iniciativa.

Peña explica que la realització del taller no significa que a PLF existeixi un índex de violència de gènere denunciada alarmant, sinó que els índex es situen similars a la resta de municipis veïns.

Aquest taller, ideat des del cos de seguretat local, té dues parts, una teòrica, que anirà a càrrec del cap de la Policia Local, i una última part pràctica, a càrrec de l’agent de la Policia Local de Palafolls Joan Enric Miranda, cinturó negre de Jiu-Jitsu .

Aquests taller es farà dues vegades. La primera el dia 3 de juny i la segona el dia 6, totes dues a partir de les 7 de la tarda a les instal·lacions actuals del casal de la dona, al Fòrum Palatiolo.

A més les persones que participin al taller, ja sigui el primer dia com el segon, rebran un esprai de defensa personal i un dossier informatiu creat per la policia local de PLF, amb consells de seguretat personal i recomanacions davant de situacions de perill.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics