URGENT

La policia busca a uns lladres que van intentar robar a una entitat bancària de Blanes.

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra busquen els autors que la matinada del dilluns al dimarts van intentar robar la caixa forta d’una sucursal de Caja Madrid, ubicada a la plaça Espanya de Blanes. Els lladres van poder escapar-se sense aconseguir endur-se res de l’entitat.

Els treballadors van observar el matí del dimarts que havien rebentat una finestra lateral de la sucursal. Un cop a l’interior van constatar que el vidre trencat no havia estat una bretolada sinó que algú havia trencat el vidre per accedir-hi a l’interior. Un cop a dins van intentar entrar a la caixa forta, sense èxit i van marxar amb les mans buides.

El responsable de la seu de Caja Madrid a Blanes va presentar la corresponent denúncia als Mossos d’Esquadra que van obrir una investigació.

En aquest sentit els agents van demanar a l’entitat bancària que hi ha just al davant. i a les que hi han en els carrers pròxims a la plaça Espanya, les cintes de seguretat que van enregistrar la nit del dilluns al dimarts d’aquesta setmana per intentar descobrir les persones que van entrar a l’entitat bancària tot i que no van poder accedir a la caixa forta.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics