URGENT

13 punts a l’ordre del dia del ple d’aquests vespre a l’ajuntament de PLF.

Compartiu aquesta història

A partir de les 8 del vespre es celebra a la sala de plens de l’Ajuntament de PLF una nova sessió plenària extraordinària amb un total de 13 punts a l’ordre del dia. El més destacats, com ja va informar RP ahir, són els punts corresponents a les mocions presentades per ICV sobre l’avortament i a la recepció de TV3 al País Valencià. Aquestes mocions són els punts 7 i 8 d’un sessió amb la majoria de punts referents e nou a temàtica urbanística i econòmica.

Entre els punts que es tractaran avui a la sessió plenària hi ha l’establiment del servei públic de l’escola de música i dansa municipal de PLF, la prorroga del servei de recollida d’escombraries a domicili i una modificació de les taxes municipals.
En matèria urbanística es farà l’aprovació de l’ordenació de l’illa de cases compresa entre els carrers Pau Casals, Girona, Fleta i Ciutadella, així com la modificació d’ordenació als carrers passada i Ramón Turró, els dos principals carrers d’entrada al municipi pels semàfors.
La sessió començarà a les 8 del vespre i serà transmesa en com sempre en directe per RP.

 

ORDRE DEL DIA DEL PLE D’AVUI:1. ratificació del conveni subscrit amb el departament d’educació de la generalitat de catalunya per a l’assumpció de les competències delegades relacionades amb el procés de preinscripció i admissió d’infants als centres en els ensenyaments sufragats amb fons públics.

2. establiment del servei públic municipal de escola de música i dansa.

3. ratificació de l’acord núm. 2 de la junta de govern local, de data 15 de maig de 2008, de pròrroga del contracte per a la prestació del servei de recollida domiciliària d’escombraries de Palafolls.

4. aprovació provisional de la modificació puntual de l’ordenança fiscal número 16 reguladora de la taxa de serveis generals.

5. aprovació provisional de l’expedient núm. 4/2008 de modificació de pressupost de suplement de crèdit en base a canvi de destí de finançament.

6. aprovació provisional de l’expedient núm. 5/2008 de modificació del pressupost vigent de concessió de crèdits extraordinaris i suplements de crèdits.

7. moció sobre l’avortament.

8. moció sobre TV3.

9. aprovacio inicial de la modificació del pla general d’ordenació en els carrers Passada i Ramon Turro.

10. aprovacio definitiva de l’estudi de detall d’ordenació de volums de l’illa completa limitada pels carrers Pau Casals, Girona, Fleta i camí de la Ciutadella.

11. aprovació de la modificació dels projectes d’obra ordinària per la instal.lació de la xarxa de clavegueram a la urbanització Ciutat Jardí.

12. aprovació de la liquidació definitiva de l’expedient d’imposició de contribucions especials de l’obra “instal·lació elèctrica en baixa tensió de l’enllumenat públic de la urbanització Mas Reixac”.

13. aprovació inicial de l’ordenança municipal sobre condicions de les voreres i guals.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics