El president del PP a PLF, Óscar Bermán, dóna suport a la candidatura de Mariano Rajoy i a la de Daniel Sirera.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El regidor del PP a PLF i president local del partit, Óscar Bermán ha expressat el seu recolzament a la candidatura de Mariano Rajoy per presidir el partit després del congrés nacional d’aquests mes de juny. Bermán assegura que el partit ha obert una etapa de regeneració d’idees i que això no implica renovació de persones.
Bermánb assegura que Rajoy ho ha donat tot pel benefici dels espanyols i no entén com hi ha tanta malícia i tan d’interès en destrossar la figura de Rajoy.
Bermán critica així als companys de partit que segons ell, es dediquen a desprestigiar i a criticar al candidat popular a la Moncloa en les passades eleccions generals.

El líder palafollenc acaba donant el seu recolzament lleial i sincer a Mariano Rajoy de cara al congrés nacional del partit i subratlla que ell és el líder que necessita el PP i Espanya.

Alhora també ha volgut, a través del seu bloc, donar suport a la candidatura de Daniel Sirera com a president del PP a Catalunya en el proper congrés català. Si Rajoy, ara com ara, no té cap candidatura alternativa, al consell català del PP hi ha tres alternatives; una la de Montserrat Nebrera, la d’Alberto Fernández Díaz i per últim la de l’actual president Daniel Sirera, candidat que defensa Bermán en el seu bloc.

Bermán subratlla sentir-se orgullós de ser català i espanyol i que això es va afiliar al PP, per que assegura que en el partit ha trobat uns valors I principis que comparteix.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics