URGENT

Demà dissabte es celebra el primer aniversari de la biblioteca de PLF.

Compartiu aquesta història

Tot i que de fet la instal·lació va fer el primer aniversari el passat mes d’abril, no serà fins demà que es faran els actes de celebració.

En concret s’ha programat un concert múltiple a partir de les 6 de la tarda. En aquests concert hi actuaran el Combo de l’escola de música municipal de PLF, la cantant catalana Lídia Pujol i l’Orquestra de la bona sort, sota la direcció de Juan Manuel Pagán.
Lídia Pujol, és ja una veterana dels escenaris catalans des que es va donar a conèixer amb el duet que formaven amb Sílvia Comes, a mitjans dels 90. En el concert estarà acompanyada en algunes cançons per l’Orquestra de la bona sort, una orquestra creada pel mestre Pagán amb músics amb malaltia mental, que participen en l’orquestra com a teràpia creativa.

La celebració arriba després de saber-se que la Biblioteca, obra d’Enric Miralles és candidata als 50s premis FAD d’arquitectura, que es resoldran la propera tardor.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics