URGENT

Malgrat prepara a dues policies locals per als casos de violència domèstica.

Compartiu aquesta història

La policia local de Malgrat va anunciar ahir que està preparant dues agents del cos per poder atendre amb més eficàcia i rapidesa els casos de maltractament familiar que es donen al municipi. Aquests anunci s’ha fet un cop s’ha comprovat l’augment del nombre d’incidències relacionades amb la violència de genere a Malgrat. En el que portem d’any ja s’ha superat el nombre de víctimes assolit durant tot el 2007.

Ahir es va presentar la memòria de la policia local de Malgrat. Un dels apartats en què més es va incidir va ser el dels casos de violència domèstica, que van en augment. El cap de la policia del municipi, Joaquim Martínez, va anunciar que dues agents del cos local de seguretat s’estan especialitzant en l’àmbit de la violència domèstica per poder donar el millor servei a les dones afectades, perquè fins ara les úniques víctimes que s’han atès han estat dones.

Segons les dades facilitades per la policia, en la majoria dels casos l’agressor és l’exparella o la parella de l’agredida i el 30% dels casos correspon a persones que es trobaven de vacances a Malgrat.

D’altra banda, un altre dels eixos importants a destacar en relació amb els resultats de la memòria ha estat l’actuació contra els conductors que aparquen malament. Segons el regidor de Seguretat Ciutadana, Valentín Rodríguez, no es pot perdonar que en un municipi com Malgrat en el que hi ha diferents aparcaments gratuïts al municipi, es deixi el vehicle mal aparcat. És per això que Rodríguez ja ha anunciat que la grua municipal tindrà molta més presència als carrers del municipi, com a element dissuassiu.

El Punt / RP

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics