URGENT

Els pisos de protecció oficial costaran entre els 137 mil i els 186 mil€ a PLF

Compartiu aquesta història

Avui comença el període per presentar les sol·licituds per demanar un pis de protecció oficial, que costaran 1773 € el m2Després d’una setmana de negociacions l’Ajuntament de PLF ha arribat a un acord amb l’empresa constructora dels 32 pisos de protecció oficial per tal de mantenir la previsió en els preus dels pisos de protecció oficial, que finalment costaran entre 140 mil i 186 mil €.

Fa unes setmanes aquesta emissora explicava que la Generalitat havia canviat la categoria de PLF de C a B, pel que fa a la valoració dels habitatges de protecció oficial. Aquest canvi obligava a pujar el preu del m2 de forma considerable, i per tan el preu dels pisos que es fan ara al costat de la biblioteca.

Després d’intentar parlar amb la Generalitat, el consistori ha hagut de negociar amb l’empresa constructora dels habitatges per tal d’arribar a un acord per mantenir el preu dels pisos dins els paràmetres amb els que van ser licitats. Tal i com explica la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de PLF, Dolors Agüera.

Finalment el preu d’aquests pisos ha quedat estipulat segons el que preveu la normativa per a la categoria C, l’antiga categoria en la que estava el nostre municipi, però amb el preu prevists aquests 2008. Això vol dir que el cost del m2 dels pisos de protecció oficial serà finalment de 1773 €.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics