URGENT

Avui comença el període per sol.licitar un dels 32 pisos de protecció oficial

Compartiu aquesta història

Paral·lelament avui ha començat el període de presentació de sol·licituds de les persones interessades en alguna d’aquestes vivendes de protecció oficial que s’estan construint al costat de la biblioteca.

Es tracta d’una promoció de 32 pisos d’entre 59 i 88 m2, amb plaça d’aparcament i traster i un cost entre els 137 mil i els 186 mil €, més IVA. Quatre d’aquests habitatges estaran destinats a persones amb discapacitat física o mobilitat reduïda.
L’adjudicació d’aquests habitatges es farà a través d’un sorteig entre totes les sol·licituds validades.

Les persones que vulguin optar a un d’aquests habitatges poden recollir les bases del concurs a l’Ajuntament i al PIJ.

Entre els requisits demanats per poder optar a una d’aquestes vivendes hi ha un mínim de 5 anys de residència a PLF, acreditats pel padró municipal, no ser propietari de cap altre habitatge lliure o de protecció oficial, tenir uns ingressos entre els marcats com a mínims i màxims a les bases de l’adjudicació, entre d’altres requisits a complir.

Aquests habitatges estan subjectes a una sèrie de condicions especials per ser de protecció oficial com per exemple no es podran desqualificar en un termini de 90 anys.
La pròpia regidora explica quin és el procés després del dia 25 de juny, últim dia de presentació de sol·licituds.

El sorteig dels pisos es té intenció de fer al teatre municipal i serà transmès en directe per aquesta emissora, a finals del mes de juliol.

Més informació a la pàgina web de l’Ajuntament de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics