URGENT

Esquerra demana que es retirin els cotxes abandonats a la via pública.

Compartiu aquesta història

Segons els republicans palafollencs en els darrers mesos s’ha evidenciat un increment de vehicles abandonats als carrers de PLF. La formació denuncia que aquests vehicles ocupen places d’aparcament i augmenten la sensació de deixadesa del municipi.Tot i que no haver realitzat un estudi exhaustiu sobre el nombre de vehicles amb símptomes d’abandonament, els republicans afirmen que entre el carrer de la Travessera de les Esplanes i la Riera de la Burgada, ha comptabilitzat prop de deu vehicles amb simptomatologia de ser cotxes abandonats.

Esquerra assegura que hi ha vehicles que evidencien un elevat grau d’abandonament a simple vista, tot i subratllar que és la policia qui ha de fer un seguiment d’aquests casos. Escoltem a Jordi Pedemonte d’ERC a PLF.

Els republicans demanen a través d’un comunicat de premsa que la Regidoria de Governació iniciï una campanya de detecció de vehicles i la conseqüent retirada, tal i com s’havia fet en anys anteriors.

Durant l’any 2007, segons dades de la policia local de PLF es van obrir 70 expedients per vehicles abandonats, dels quals, una trentena de vehicles ja han estat retirats, voluntàriament o amb la grua municipal i ja han estat donats de baixa i gestionats com a residus sòlids urbans a principis d’any. No tots els cotxes als quals s’obra un expedient són realment vehicles abandonats i el propietari pot reclamar contra l’expedient.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics