URGENT

Campoy creu que la crispació a Malgrat és fruit de la no assimilació dels resultats electorals.

Compartiu aquesta història

L’alcaldessa de Malgrat de Mar considera que la crispació que es viu entre els regidors del govern i l’oposició, i que sol quedar palesa en les sessions plenàries al consistori malgratenc, prové de la no acceptació dels resultats electorals.

Campoy creu que els partits a l’oposició, i en especial Esquerra, preveien uns millors resultats electorals que poguessin provocar un canvi de color al consistori, i que el fet que els socialistes encapçalats per Campoy ampliessin la seva representació al plenari ha fet créixer la crispació.

Els resultats electorals van donar als socialistes 8 regidors dels 17 que hi ha al consistori de Malgrat. La segona força més votada va ser Esquerra que va conservar els seus 4 regidors, 3 per CiU, 1 per Iniciativa i finalment un pel PP. Els populars van pactar amb Campoy al mes de desembre creant un govern amb majoria. Sobre el pacte Campoy va assegurar que funciona correctament i va anunciar que la cartera d’Imsersió Laboral, en mans dels populars incorporarà en breu un carrec de confiança per poder ampliar els serveis.
Sobre l’última de les polèmiques sorgides a Malgrat; la demanda de la portaveu popular, Anna Vega a la regidora de CiU, Neus Serra, Campoy va assegurar que algú haurà de crear jurisprudència al respecte, per que insultar des d’un bloc de forma anònima és de covards.

La popular va denunciar la convergent ja que es va sentir insultada en alguns dels comentaris escrits en el seu bloc personal.

 

Podeu escoltar l’entrevista completa a Campoy a l’apartat del programa Assumptes Interns dins de Ràdio a la carta

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics