URGENT

Els dos canals públics de la TDT del Maresme uneixen esforços

Compartiu aquesta història

El Consell d’Administració del Consorci Digital Mataró-Maresme, gestor del canal de la tv digital al Baix Maresme, va aprovar dimecres un protocol de col·laboració amb el Consorci de la TDT de l’Alt Maresme. El coveni de col.laboració pretén impulsar conjuntament, entre els dos consorcis, el projecte de la televisió digital a nivell comarcal mitjançant un conveni de col·laboració.

Segons el president del consorci del Baix Maresme, Joan Antoni Baron, aquest projecte de la TDT sumarà esforços i donarà servei a tota la comarca, generant sinèrgies amb altres projectes comarcals i, en definitiva, servirà per la seva articulació.

Properament es signarà el conveni de col·laboració entre els dos consorcis que permetrà donar cobertura a tota la comarca. A més, significarà una important reducció de costos per als dos projectes, qüestió que fins ara havia encallat el canal de la TDT a l’Alt Maresme. Tot i així, l’acord també preveu conservar els dos canals de televisió digitals maresmencs atorgats en el seu moment per la Generalitat, i la intenció és crear de fet dos canals amb cobertura comarcal.

Ajuntaments com PLF o d’altres de propers no s’havien sumat a aquests canal per l’alt cost que segons els consistoris haurien d’assumir per la posada en marxa d’un canal únic per l’Alt Maresme, però ara amb la rebaixa substancial del cost a repartir entre les administracions s’espera que alguns ajuntaments que fins ara no havien entrat al consorci acabin formant-hi part.

Diari Maresme / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics