URGENT

Es recupera la normalitat a poc a poc després de 4 dies de vaga de transportistes.

Compartiu aquesta història

Tot i que els convocants de la vaga continuen cridant a la mobilització, la veritat és que, després de 4 dies,  la normalitat torna lentament i els serveis bàsics són els primers que comencen a recuperar-se.

En el cas de les benzineres, les cubes van començar a arribar ja ahir al vespre i avui mateix. És el cas de la benzinera que hi ha entre el barri de St. Lluís i Malgrat de Mar, on ja s’ofereix sense problemes carburant de tots els tipus, inclosos el gas-oil, que durant dos dies ha estat quasibé impossible de trobar a les benzineres de la zona.

També torna la normalitat als supermercats de la zona després de diferents jornades sense productes frescos, com la carn, fruita o verdura. Des d’ahir i sobretot avui han començat a arribar els camions amb les mercaderies, com confirma a aquesta emissora Carme Villalta, responsable d’un supermercat de PLF.

Tot i això el gènere arriba en compta gotes. A la cooperativa agrícola de la Conca de la Tordera, la normalitat encara no és total, però sí han començat a transportar fruita i verdura cap a mercats majoristes com Mercabarna. Ho confirma el gerent de la cooperativa, Ramon Ribot.

D’aquesta manera es normalitza els sectors més afectats per la vaga que dilluns començaven els transportistes per demanar solucions a l’encariment del carburant que els ocasiona una davallada del marge de benefici en el seu negoci.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics