URGENT

PLF demana a Tordera que li pagui la despesa elèctrica i les escombraries dels seus veïns de Mas Reixach.

Compartiu aquesta història

En l’última sessió plenària de l’Ajuntament de PLF, l’alcalde del municipi Valentí Agustí va explicar que els serveis jurídics de l’Ajuntament de PLF estan treballant per demanar a consistori torderenc que es faci càrrec de la despesa de llum i escombraries dels veïns de Mas Reixach que depenen de Tordera.

Segons Agustí no és lògic que PLF hagi d’assumir aquests diners i per això ja hi ha contactes amb l’Ajuntament de Tordera per arreglar aquesta situació en una urbanització que és compartida pels dos consistoris.

Per la seva banda el regidor d’obres i serveis de l’Ajuntament Torderenc, Carles Aulet assegurava la passada setmana a RP que Tordera està oberta a arreglar aquesta situació a la urbanització de Mas Reixach i explica per que les coses són tan complicades en aquesta urbanització.

Els dos consistoris comparteixen la gestió d’aquesta urbanització, que majoritàriament depèn de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics