URGENT

PLF aporta 3 delegats al congrés de Convergència del proper mes de juliol.

Compartiu aquesta història

Tot i que no és tan anomenat com d’altres, Convergència democràtica també celebra aquests mes de juliol el seu congrés nacional, que comptarà amb tres delegats de PLF; el portaveu nacionalista a l’Ajuntament, Xavier Dalmau, el regidor palafollenc Joan Gallart i la presidenta de les JNC de PLF Carme Ribas.
Aquests cap de setmana s’ha celebrat a Calella un congrés comarcal per tal de posicionar-se davant les diferents ponències que es tractaran al congrés nacional del mes de juliol, com explica la mateixa Carme Ribas.

El congrés ha servir per prendre posició dels debats que es tractaran al mes de juliol, on Ribas destaca com a discussió més polèmica prevista, la de la continuïtat de la federació amb Unió democràtica.

El congrés de CDC es preveu pel segon cap de setmana de juliol, i ha de revalidar les posicions del partit davant d’aspectes com polítiques socials a Catalunya,.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics