Aquesta tarda es fa una xerrada sobre el món laboral per alumnes d’ESO.

Què cal saber abans de treballar, aquests és el plantejament de la xerrada que aquesta tarda es farà al MiD de PLF, adreçat a joves que s’han d’incorporar al mercat laboral.

La xerrada, a càrrec de tècnics de la Diputació de BCN, pretén aconsellar i explicar a aquests joves tot el que fa referència als contractes de treball, a les condicions dels acomiadaments, i assumptes referents al món laboral.

La xerrada començarà a 2/4 de 6 de la tarda al MiD i és una mes de les activitats previstes a les Tardes joves d’ocupació, que cada dimarts a la tarda aconsella sobre ocupació als joves palafollencs. Qui vulgui més informació d’aquestes xerrades i de les tardes joves d’ocupació pot posar-se en contacte amb l’Àrea de joventut de l’Ajuntament de PLF o amb la de promoció econòmica, que en són les coordinadores de les tardes joves.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics