Un accident de trànsit entre un camió i un turisme causa ferits lleus a la carretera de PLF a Blanes.

Un camió va bolcar ahir al migdia sobre un turisme a la GI-682, que uneix el nostre municipi amb Blanes. La conductora del turisme, un Opel Corsa, va quedar atrapada dins el vehicle i va patir lesions lleus. Els Bombers de la Generalitat van haver d’actuar per tal d’excarcerar la víctima.

L’accident es va produir a tres quarts de dues. Un camió va bolcar lateralment sobre un Opel Corsa que conduïa una dona. El pes del camió va enfonsar el turisme i va deixar la conductora immobilitzada i atrapada a l’interior del vehicle. Els Bombers de la Generalitat van arribar ràpidament al quilòmetre 3,2 de la carretera per socórrer a les dues víctimes.

L’home del camió va poder sortir pel seu propi peu del vehicle, mentre que la dona va haver de ser excarcerada del seu turisme. Cap dels dos conductors va patir ferides de gravetat, tot i que la dona va necessitar de l’assistència del Servei d’Emergències Mèdiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics