URGENT

L’associació de Comerciants de PLF regala llibres de text pel proper curs escolar.

Compartiu aquesta història

Ahir va començar la campanya que anualment engega l’ACEP, L’associació de Comerciants i Empresaris de PLF, a l’inici de l’estiu.
Es tracta del sorteig de diferents lots de llibres escolars pel curs 2008-2009 entre els compradors.

Tothom que compri en qualsevol dels establiments adherits a l’Associació rebrà una butlleta a complimentar per participar en el sorteig dels lots de llibres. Ho explica el president de l’entitat Francesc Tresserras.

Els guanyadors, que es donaran a conèixer el proper dia 18 de juliol, un cop paguin els seus llibres escolars han de presentar la factura i l’Acep els abonarà 300 € com a màxim per a cada guanyador. Segons les bases del concurs, els 300€ seran exclusivament per a llibres i no per a material escolar o per a quotes de centre. Segons explica el mateix Tresseras no cal que el centre educatiu sigui de PLF, sinó que pot ser de qualsevol centre educatiu.

Les butlletes es poden complimentar fins el proper dia 16 de juliol en qualsevol de les 43 botigues i comerços del nostre municipi adherits a l’associació, i el dia 18 es farà el sorteig en directe des dels estudis d’aquesta emissora i transmés per RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics