L’alcalde de Blanes, Josep Trias, visita avui l’Assumptes Interns de RP.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquests migdia arriba l’últim programa de la temporada de l’Assumptes Interns, un espai dedicat a la política municipal, i que en les seves últimes edicions ha entrevistat a les principals autoritats dels pobles veïns.

Després d’entrevistar a tots els regidors de PLF, tant amb cartera de govern com membres de l’oposició, el programa ha entrevistat a Conxita Campoy, alcaldessa de Malgrat, a Carles Aulet regidor de Tordera i avui tanca el cicle l’alcalde de Blanes Josep Trias.

Amb l’alcalde de Blanes parlarem de les diferents polèmiques que han envoltat el primer any de legislatura al consistori, com ara la contractació del nedador David Meca com a imatge de promocional de Blanes, la platja de S’Abanell o el nou Ajuntament.

També li preguntarem a Trias per la crispació política que es viu a la població amb insults i retrets en quasibé totes les sessions plenàries.
Des de fa un any, a Blanes governa un pacte entre CiU, que ostenta l’alcaldia, el PDB i el PP, amb el suport puntual des de l’oposició d’ERC.
L’entrevista la podreu escoltar després de l’informatiu migdia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics