URGENT

Josep Trias recomana a l’exalcalde de Blanes que s’acomodi en la seva situació i que deixi de banda la rancúnia.

Compartiu aquesta història

L’alcalde de Blanes, Josep Trias va ser el convidat ahir al programa Assumptes Interns de RP, on va repassar l’actualitat del municipi veí. Trias va assegurar que des de l’oposició s’ha intentat en tot el primer any de legislatura desestabilitzar el govern, intentant crear fractura entre els seus socis.
Trias va assegurar que l’ex alcalde de Blanes, el socialista Josep Marigó actua amb rancor i rancúnia, li demana que s’acomodi a la nova situació i que treballi pel municipi i no per desfer l’equip de govern. Escoltem l’alcalde de Blanes Josep Trias.

Trias va repassar els principals eixos de l’actuació de l’equip de govern municipal, amb CiU, PDB, PP i amb el suport puntual d’ERC. Precisament Trias va apuntar a la inexperiència d’alguns d’aquests partits a l’hora de responsabilitzar d’algunes polèmiques viscudes en el primer any de legislatura, com la contractació de David Meca, la polèmica de la cavalcada de Reis o de la Festa Major.

Trias va assegurar que no es sent incòmode governant amb el controvertit PDB, un partit de recent creació, tot i que sí creu que les formes que ha utilitzat el soci de govern no són a vegades les més correctes.

Tot i això Trias ha acusat a tots els partits de Blanes de perdre les formes, motiu pel que els plens municipals de Blanes s’han convertit cada mes en un guirigall.
Trias va repassar a l’entrevista la descentralització dels serveis de l’Ajuntament de Blanes en un nou edifici a la Plantera, que segons l’alcalde és una demanda dels treballadors municipals, o de l’extracció de sorra al Delta de la Tordera per regenerar la platja de s’Abanell, una extracció que Trias no creu que afectés a Malgrat de Mar.

Com a reptes de futur, en els tres propers anys de legislatura, el govern de Blanes es marca apropar-se més a la ciutadania i ampliar serveis a partir dels programes electorals dels partits de govern així com les propostes que es facin des de l’oposició, com ara vivers d’empreses o solucionar els problemes de la recollida d’escombraries.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics