URGENT

Aquests vespre comencen les festes del barri de St Lluís.

Compartiu aquesta història

Aquests cap de setmana, coincidint amb la festivitat de St Lluís, el barri d’aquests nom del nostre municipi celebra les seves festes patronals.

Aquests vespre comencen les festes a les 9 del vespre amb ball popular a la Fàbrica el Forroll.

Demà dissabte a les 10 del matí hi haurà una sardinada popular , i ja al vespre es farà el tradicional sopar organitzat per l’Associació de Veïns del barri i just després a la fàbrica el Forroll es farà un ball amb el conjunt “Los Bimbos”.

La festa acabarà diumenge amb tres activitats més. Primer a 2/4 de 12 del migdia es farà la festa de l’escuma, a les 7 de la tarda jocs de cucanya i tancarà la festa un ball de sevillanes a les 9 del vespre.

Totes aquestes activitats, organitzades per la Comissió de Festes del barri de St Lluís amb col.laboració de l’Ajuntament de PLF, es faran a l’antiga fàbrica el Forroll.

Per altra banda el proper dimecres, Fecsa Endesa ha anunciat un tall del subministrament elèctric al barri de St Lluís. Aquests tall afectarà als principals carrers del barri. Podeu consultar els carrers tallats a la plana web de RP.

Carrers afectats:

C/ AFORES, C/ ANSELM CLAVE, AV. ATLANTIDA, BALMES, PJ/BARCELONA, C/CANIGÓ, C/ CORDOVA, AV. COSTA BRAVA, C/ DOCTOR FLEMING, PJ/ FIGUERAS, C/ FOLCH I TORRES, C/ GIRONA, CR/ MALGRAT, CR/ MALGRAT BLANES, C/ MAR, PJ/ MARESME, C/ MAS ESTORNELL, C/ MONTBLANC, C/ NARCÍS MONTURIOL, C/ SANT JOAN, C/ SANT JOSEP, C/ SANT LLUÍS, C/ SANT LLUÍS (A), C/ SANT MIQUEL, C/ SANT RAMON, PJ/ TARRAGONA, C/ VERGE MARIA

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics