URGENT

L’alcalde de PLF assegura als veïns de Ciutat Jardí que es donarà un gir a la urbanització que la convertirà en model urbanístic.

Compartiu aquesta història

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí ha enviat una carta als veïns de Ciutat Jardí, en la que parla de la finalització de les obres del clavegueram a la zona, i en la que assegura que s’està a punt per donar un gir radical a aquests territori i convertir-lo en un model urbanístic.

Segons Agustí, es tenen les dues condicions essencials per fer aquests gir; confiança i informació, totes dues sorgides a partir de les obres del clavegueram.

Segons la missiva, repartida aquesta setmana casa per casa a la urbanització, la informació ve donada per l’ampli estudi de la muntanya de Miralles, en la que s’ha treballat per crear la xarxa de clavegueram. Agustí dóna les gràcies en aquests punt al president de l’entitat de conservació i associació de veïns José Carmona i a l’enginyer encarregat del clavegueram.

Sobre la confiança Agustí assegura que es crea després de treballar i d’haver complert els compromisos per les dues parts.

Amb aquestes dues condicions, Agustí assegura que la urbanització i l’Ajuntament poden afrontar amb garanties les millores necessàries encara a Ciutat Jardí, com ara el compliment normatiu de la resta de serveis bàsics, la gestió d’espais públics o la creació de normatives de disciplina urbanística.

Pel que fa a les obres Agustí recorda als veïns que queda prohibit connectar-se unilateralment a la xarxa fins que no ho autoritzi l’empresa concessionària del servei, que no ho farà fins que s’acabi la depuradora que es fa a St. Genís de PLF, cap al mes de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics