URGENT

El líder del PP palafollenc participa al Congrés nacional de la formació.

Compartiu aquesta història

Óscar Bermán participa des d’avui al congrés nacional del PP espanyol a València. Bermán assisteix al congrés com a membre de l’executiva del PP català. El mateix Bermán explica quina serà la seva tasca al congrés d’aquests cap de setmana.

Al congrés nacional del partit no s’esperen sorpreses i Mariano Rajoy sortirà elegit president de la formació i Mª Dolores de Cospedal com secretaria general dels populars.
Bermán ja va exposar la seva preferència per a Rajoy fa unes setmanes, i també ha expressat el seu recolzament a la candidatura de Daniel Sirera al congrés popular que es farà d’aquí a dues setmanes per triar l’executiva catalana del partit, on hi ha tres candidatures a dirigir el PPC.

Bermán creu possible que les candidatures de Sirera i d’Alberto Fernández Díaz arribin a un acord i que es presentin juntes, mentre que de Montserrat Nebrera, Bermán creu que vol portar a terme un programa personal i no de partit.
El líder popular a PLF assegura que seria bo pel partit que Fernández Díaz i Sirera s’unissin.

Sobre Nebrera el mateix Bermán ha assegurat que l’avorreix el seu comportament. Si finalment es presenten els tres candidats al congrés català del primer cap de setmana de juliol, Bermán ja ha anunciat que ell i els altres compromissaris palafollencs, fins a 3, votaran a la candidatura de Sirera.

Foto portada: El País

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics