4 municipis de l’Alt Maresme participen a la pedalada contra el canvi climàtic

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta és una activitat inclosa a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, i consta d’un passeig en bicicleta, accessible a tothom i en un entorn urbà. Dels 69 municipis catalans adherits a la iniciativa es troben les poblacions de Calella, Pineda, Sta Susanna i Malgrat de Mar.

Segons els impulsors de la iniciativa, l’objectiu de l’activitat és fomentar una nova cultura de la bicicleta com a transport, ja que pot substituir el vehicle privat per a distàncies inferiors als 8 km. i, combinat amb el transport públic, pot cobrir llargues distàncies.

Com en l’edició de l’any passat, en el punt de sortida cada participant rebrà una postal de compromís que el convida a substituir un viatge que normalment fa en vehicle motoritzat per un viatge en bicicleta. Els participants també rebran una matrícula per a la bicicleta amb la llegenda “Pedala contra el canvi climàtic” i unes ulleres que li suggeriran “descobrir una altra manera de moure’s”.

Al final del recorregut cada participant exposarà el seu compromís d’agafar la bicicleta un dia de la setmana, substituint l’ús del cotxe o la moto per la bicicleta. Es donarà a conèixer també l’estalvi de CO2 que s’ha fet conjuntament entre tots els participants de la pedalada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics