URGENT

Els hospitals de Calella i Blanes recordaran les visites amb missatges al telèfon mòbil

Compartiu aquesta història

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’entitat que gestiona els hospitals comarcals de Blanes i Calella, ha posat en funcionament un nou servei per tal de recordar les cites mèdiques per mitjà de missatges al telèfon mòbil.

Aquest nou servei, que es va començar a implantar durant el passat mes d’agost, pretén optimitzar les llistes d’espera, millorant el servei, la informació als ciutadans tal i com explica el director d’admissions de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva; Miquel Muntané.

Amb aquests servei el pacient que tingui programada una visita en aquests centres rebrà, entre quatre i sis dies abans de la data de la visita, un missatge al seu telèfon mòbil on se li recordarà el dia, el servei i el centre de la propera cita mèdica.Segons Muntané aquesta és sols una primera fase que es podria estendre en un futur.

En les properes setmanes el servei s’estendrà en la majoria d’especialitats mèdiques d’aquests dos centres sanitaris.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics