Normalitat a l’inici del curs escolar als dos centres de Palafolls.

A diferència d’anys anteriors, el curs escolar 2008 -2009 ha començat al nostre municipi sense cap problema destecable. L’any passat el curs es va iniciar amb la manca de fins a 12 docents entre les dues escoles de primària del nostre municipi. Llavors el centre més perjudicat va ser el CEIP Les Ferreries, que va començar les classes amb 8 mestres menys dels necessaris. Enguany el curs ha començat amb total normalitat com explica el director del centre palafollenc Marià Mañé.

L’altre centre escolar de primària, el CEIP Mas Prats, també ha començat el curs sense incidències remarcables. A hores d’ara al centre falta cobrir una plaça d’educador, una situació que segons la directora del centre, Concha Gomez, podria estar solucionada demà mateix.

En total els dos centres han augmentat d’alumnes en relació l’any passat. Les ferreries compta aquests curs amb un total de 521 alumnes, una 15a més que el curs passat. Mas Prats per la seva banda té aquests curs 374 alumnes en els diferents cursos, un nombre també major al del curs passat.

En total doncs han començat el curs a PLF prop de 900 estudiants als dos centres d’infantil i primària del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics