URGENT

Tanca l’empresa Supercolor de Pineda i deixa 60 treballadors sense feina

Compartiu aquesta història

L’empresa dedicada a laboratori fotogràfic, amb seu al Polígon Industrial de Pineda, ha decidit tancar i aquest dilluns ja no ha obert les portes, segons ha informat Ràdio Pineda.

L’empresa, que té una seixantena de treballadors a Pineda que han quedat al carrer, també tenia seu a Barcelona i a Gandia, al País Valencià.

Fonts dels treballadors han explicat que l’empresa els va comunicar divendres al migdia el tancament i que van rebre la notificació que aquest mes de setembre ja no el cobraran, i també estan pendents de rebre la liquidació a partir de la venda de la nau i la maquinària.

Els treballadors es van reunir el mateix divendres per organitzar-se de forma col.lectiva i van decidir posar el cas en mans d’un advocat laboralista de Barcelona.
Supercolor SA va néixer el 1974 a Calella, en un edifici industrial al centre de la població, i l’any 1991 es van traslladar al Polígon Industrial de Pineda, a una nau de 2200 m2 al carrer Edison. Supercolor treballava com a laboratori fotogràfic de botigues d’arreu de Catalunya, Balears, País Valencià, així com altres punts de l’Estat.

RÀDIO PINEDA

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics