URGENT

CIU, PP i ICV de PLF resten importància a la polèmica.

Compartiu aquesta història

Esquerra s’ha quedat sola en les crítiques a l’aparcament de bicicletes del casal de la dona.

La resta de formacions polítiques creuen que la polèmica és esteril i que hi ha altres problemes més importants per resoldre al nostre municipi.

CiU, soci de govern dels socialistes palafollencs, creu que no ha estat una acció intencionada per part de l’alcalde i si realment molesta al Casal de la Dona, cal retirar-lo o canviar-li la forma per tal de no incomodar a cap col.lectiu. Ho explica Xavier Dalmau, portaveu de CiU a PLF.

Pel que fa a la resta de grups a l’oposició , creuen que la polèmica amaga altres problemes o situacions més importants. Òscar Bermán del PP creu que l’aparcament és una obra més de l’alcalde de PLF, per tal que es parli d’ell, però considera que el més important no és l’aparcament sinó la dilatació el reconstrucció de Can Florenci com a seu del casal de la Dona.

Juan Andrés Osorio d’ICV, creu que la polèmica és esteril, quan hi ha problemes més importants al municipi com és la crisi econòmica. Osorio assegura que la seva formació sempre ha defensat l’ús de la bici i que l’aparcament està obert a moltes interpretacions.

En la sessió plenària d’aquests proper divendres, Esquerra ja va anunciar que preguntaria al govern per aquests aparcament de bicicletes, i demanarà una disculpa al col.lectiu femení.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics