L’Ajuntament de PLF retirarà l’aparcament de bicicletes del Casal de la Dona.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori palafollenc ha decidit canviar d’ubicació el nou aparcament per bicicletes que s’ha instal·lat al casal de la Dona del nostre municipi. Les possibles connotacions sexuals que hi veuen algunes membres del casal de la dona i alguns partits polítics han desfermat una polèmica sobre les intencions del consistori palafollenc. Ara l’ajuntament ha decidit retirar aquests aparcament a partir de la demanda feta des de la pròpia entitat per tal d’evitar polèmiques.

Una polèmica que l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, li ha volgut treure importància. Per a l’alcalde, l’aparcament és una iniciativa per que PLF tingui un mobiliari urbà característic, com les papareres ou, la torre de guaita o les creus de terme i que es pot debatre sobre si agrada o no, o sobre la seva funcionalitat sense buscar-hi connotacions sexuals.

Agustí creu que Esquerra, que ahir denunciava aquests aparcaments, s’equivoca amb les seves declaracions d’ahir a RP. Per l’alcalde, els partits polítics han de vehiculitzar les queixes del municipi, però també per evitar els linxaments.

Agustí reconeix que en breu es retirarà aquests aparcament per a bicicletes del casal de la dona, però assegura que no s’eliminarà sinó que canviarà d’ubicació. L’alcalde a més, proposa a totes les persones que estiguin a favor de l’aparcament que l’utilitzin abans que es retiri.

L’aparcament per a biciletes que s’ha instal.lat a l’entrada del nou casal de la dona, que s’inaugurarà aquests diumenge, ha despertat una agre polèmica al municipi al intuir-hi connotacions sexuals.

D’altra banda la presidenta del Casal de la Dona de PLF espera que s’acabi la polèmica.

La presidenta de l’entitat, Marga Monés, assegura que la directiva del casal està en contra d’aquesta polèmica suscitada per l’aparcament de bicicletes de la futura seu del casal de la Dona a Can Florenci i que han demanat al consistori que es retiri per evitar que la polèmica continuï.

Monés assegura cada persona tindrà la seva opinió, però que la polèmica ha anat massa enllà i que per tan s’ha demanat retirar aquests mobiliari, que per altra banda va demanar el propi casal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics