URGENT

Eduard Canimas actua a l’Okupem el Parc de PLF

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 27 de setembre arriba una nova edició de la Festa Okupem el Parc, organitzada per la Diputació de BCN i l’Ajuntament de PLF. Una festa que enguany compta amb la participació del catautor gironí Eduard Canimas, que oferirà oferirà una actuació en acústic al Molí d’en Puigverd, tradicional emplaçament de la celebració al nostre municipi.Canimas s’acompanyarà del guitarrista David Ibañez en un concert intimista on presentarà cançons dels seus treballs discogràfics i d’altres cançons noves, com el mateix autor explica a RP.Així a les 9 del vespre començarà la festa amb una botifarrada gratuïta, just després hi haurà ‘Contes i percussions’ amb l’actriu Isabel Cabós i Mariona Castells i per últim l’actuació de Canimas.

El cantauror ha estat guardonat en diferents ocasions amb el Premi Cerverí de Lletres de Cançons i també ha estat Premi al Millor Disc de l’Any de Cançó d’Autor per “No hi ha crisi”, premi otorgat per la revista Enderrcok.

Eduard Canimas, que ha estat descrit com un home polèmic i atrevit, ha col·laborat amb altres cantautors i poetes importants del nostre país com Jaume Sisa, Pau Riba, Pascal Comelade o Enric Cassases, i en les seves composicions combina la cançó d’autor, el rock i la música electrònica. Ara però el mateix Canimas assegura que no és tan provacador com ara fa un temps.

L’actuació de Canimes, inclosa en la 7a Festa Okupem el Parc, es podrà seguir el proper dissabte a partir de les 11 al Molí d’en Puigverd, amb totes les activitats gratuïtes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics