URGENT

Frit Ravich vol ampliar les seves instal.lacions de Maçanet

Compartiu aquesta història

L’empresa de fruits secs i patates xips Frit Ravich ha adquirit un terreny de 23.000 metres quadrats just davant de la seva fàbrica actual amb la intenció d’ampliar les seves instal·lacions.

L’empresa hi preveu traslladar la part de logística i construir-hi un nou magatzem. Amb l’espai que s’alliberi de les naus actuals, Frit Ravich aposta per poder fer una expansió comercial i desenvolupar-hi nous productes.

El president de l’empresa alimentària, Josep Maria Viader, va explicar ahir que la construcció del nou magatzem està ara en fase d’estudi, però que es podria començar a construir a partir de del proper any, tot i que va reconeixer que no hi ha pressa perquè les instal·lacions actuals poden donar per tres o quatre anys més.

Frit Ravich ocupa actualment una superfície de 28.4000 metres quadrats a Maçanet i vol ampliar-se per esdevenir en el centre productiu i logístic de l’empresa, per acabar fent la seva pròpia distribució de productes arreu d’Espanya.

La plantilla actual de la companyia és de 670 treballadors, 350 dels quals formen part del departament de vendes. Pel que fa als productes que s’hi fabriquen, hi ha més de 500 referències de patates, snacks, fruits secs i brioixeria. Des que es va fundar el 1963, la producció de Frit Ravich destina en un 99% al mercat català i algunes zones del Nord d’Espanya, Llevant, Andalusia i Madrid i l’1% restant, a les exportacions. La facturació que espera la companyia per aquest any és d’un 12% més respecte al 2007, tot i la crisi econòmica.

FONT: Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics