URGENT

Els sopars a la fresca de la Festa Major d’aquests any acaben amb beneficis.

Compartiu aquesta història

Divendres es va donar a conèixer els resultats econòmics de la passada edició dels Sopars a la fresca, una de les activitats més multitudinàries de la Festa Major de PLF. En l’edició d’aquests any hi ha un benefici de prop de 4.200 €. Ho explicava el responsable de la comissió d’agermanaments de PLF, Jesús Machín.

Aquest any ha estat el primer en el que els sopars a la fresca s’han fet durant 4 jornades, en comptes de les 3 dies com era habitual.

La primera jornada, el dimecres dia 10 de setembre va ser el dia de més ingressos en les diferents casetes controlades per la comissió d’agermanament de PLF, és a dir les casetes de PLF i d’Algar, amb prop de 6800€ de calaix en total, i a partir d’aquí cada jornada va anar caient el calaix, fins el darrer dia en el que el fred i el futbol van fer disminuir la caixa fins els 2500 € en les diferents casetes d’alimentació.

En total, les dues casetes van recollir en les 4 jornades prop de 19.500€ que sumats a la subvenció concedida per la UE, fan un total d’ingressos de 31.500 €.

Les despeses per la seva banda, en el matèries primeres ,material necessari per les jornades, i l’allotjament i manutenció dels visitants dels pobles agermanats han suposat més de 27 mil 300€.

Aquestes dades fan que l’edició d’enguany hagi tancat amb un benefici de 4.200 €.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics