PLF presentarà un recurs contenciós administratiu a una resolució de la conselleria de Política territorial.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb els vots a favor de tots els partits a excepció del PP, que es va abstenir, el consistori palafollenc va aprovar presentar un contenciós administratiu contra la decisió del conseller de política territorial i obres públiques de mantenir les servituds de la carretera BV682, que uneix PLF i Blanes, en una zona poblada del nostre municipi.

En el cas que en el futur es vulgui ampliar la carretera que uneix PLF i Blanes, hi ha una zona de cases, en els carrers Mas Pinell i camí de Can Baltasar que s’haurien d’enderrocar. Altres afectacions és que el carrer del camí de Can Baltasar, fins la zona on ara hi ha la llar d’infants, passaria a ser un vial de la carretera.

L’ajuntament veu en aquesta resolució de la Generalitat una invasió en les seves competències, al entendre que el govern català utilitza parts de la xarxa viària municipal sense el seu consentiment.
Es pretén així desafectar aquesta zona poblada del nostre municipi, que en el cas d’ampliar-se la carretera veurien enderrocades les seves cases.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics